Scoala de soferi!

    Scoala de soferi!

    In sfarsit am terminat si cu asta. Acuma pot sa ma apuc linistit de fizica :D. Dupa 2 luni fara o zi am terminat si eu cu scoala de soferi. Am dat iesirea din scoala, sala si traseul. C'est tout.

    La sala am luat 22. Lame, dar am luat.  Ii destul de modern la politie. Au monitoare touch­screen cu camere video montate deasupra ecranului si din feedul video respectiv apoi primesc 3 poze si ex­am­i­na­torii de la traseu. Ce moaca am bagat si eu in una din pozele alea =)).

    La traseu am asteptat politistii muuult si bine. Eu am fost programat pe la 10:30 si pe la 10:25 a si venit ex­am­i­na­torul. Pana atunci nervi si emotii. Dupaia mai ca nu am fost confundat cu un bolnav de Parkinson.

    Se aseaza domnul examinator (nu stiu daca era politist)  in masina. Dupa ce completez ce trebuie in dosar, semnez, etc. aranjez scaunul, oglinzile si dau sa pornesc. Nu se invarte cheia. Oh no, this isn't just happening RIGHT NOW when I have my exam. :-S Vine in­struc­toru si imi zice sa rotesc de volan si in acelasi timp sa mai invart cheia, si pana la urma reusesc sa pornesc. Ex­am­i­na­torul face un "pfoaaaa mah", iar eu incep sa ma consolez cu gandul ca ne revedem peste 3 saptamani.

    Pornesc, uitand sa semnalizez :-S. M-a dus pe urmatorul traseu:

    Ies din parcare si merg pe Matei Basarab, revenind pe Sucevei, apoi pana la sensul giratoriu de langa Biserica Emanuel, unde iara ma intorc. Dar acum plec spre Cluj. Ajungem pe Strada Horea, my favorite, si la pseudo-sensul giratoriu de acolo prima la dreapta, apoi pe stradutele alea randomly stanga-dreapta. Pe undeva am facut o parcare laterala cu spatele si apoi inainte de sfarsit o intoarcere din trei miscari.

    A fost foarte ok ex­am­i­na­torul, a spus cu mult inainte toate schim­bar­ile de directie, si nici nu m-a invartit prea mult. Am avut 5 puncte pentru ne­sem­nalizarea initiala si pentru ca o data (cel putin) am calcat linia continua la o curba.

    And I passsed with God's help. \:D/. Cred ca am condus cel mai bine de pana acuma, desi am avut emotii foarte mari. Peste o saptamana primesc in snail mail permisu si apoi off we go. Candva. Rar. Sper ca la aquapark :D