Big day

    Azi am trecut de 2000 de views la blogul acesta. Ii un numar frumos, rotund, asa ca m-am gandit sa scriu cu aceasta ocazie un post despre cum a fost pentru mine scrisul acestui blog.

    Sa incep cu lucrurile importante: numere.

    • In momentul scrierii am 2034 de views pe blog.
    • Azi am avut 74 de vizite (o sa revin la acestea mai jos). Conform     sta­tis­ti­cilor Wordpress, acesta este si numarul locuito­rilor din     Andeer.
    • Acesta este al 61-lea post de pe blog.
    • Am 50 de commenturi pe blog.
    • Ziua cu cele mai multe vizite a fost in 20 iunie, cand blogul era     inca destul de nou, atunci am reusit sa ating 161 de vizite.
    • Cea mai vizitata luna a fost luna Iulie, cu 587 vizite in total.
    • Cele mai putine vizite: Septembrie, cand am avut doar 250 (fix).
    • Din cele peste 2000 de vizite, mai mult de jumate sunt pe pagina     principala.
    • Cel mai citit post este prima editie a Used by Me cu 56 de citiri, iar apoi Integrale cu 45 (asta chiar ii ciudat, se pare ca mai multi matem­ati­cieni imi citesc blogul decat in­for­mati­cieni :D ), la egalitate cu postul despre rezul­tatele mele la Cambridge.
    • Linkul cu cele mai multe clickuri este cel cu desktopul meu vechi (seriously guys? My old desktop? Nu va in­tere­seaza cum imi arata desktopul acuma?) cu 24 de clickuri, iar apoi este linkul spre     celalalt blog unde mai scriu, cu 16 clickuri.
    • Cele mai multe refereruri le am de pe Dash­boar­d­ul Wordpress (asta inseamna ca sunt oameni care imi observa blogul cand postez ceva nou) cu 15 trimiteri, iar apoi este contul meu de Twitter cu 13 trimiteri de pe pagina mea.
    • La cautari pe internet nu prea am cu ce ma lauda, ma­jori­tatea fiind cautari directe pentru mine sau blogul meu, dar exista si doua cautari pentru sfml (yay).

    Acestea au fost numerele, reci si obiective. Acuma la partea mai subiectiva: cum a fost pentru mine scrisul blogului. Depinde foarte mult de chef cat scriu, cum scriu si ce scriu. Daca nu am chef, cum din pacate nu prea am avut luna asta, nu am scris posturi, sau si daca am scris, erau scurte, doar cate un link sau video fain gasit pe net. Dar azi se pare ca am chef de scris. Acesta este al doilea post lung pe care il scriu azi :)). Si odata am mai avut asa o zi, cand am mai scris 4 posturi.

    Ii un sentiment destul de placut cand vezi ca ai cate 50 de views la un anumit articol. Un­for­tu­nate­ly, that doesn't happen too often. Dar mai tin minte ziua cu record. Atunci am ramas masca cand m-am uitat seara la Dashboard.

    De asemenea se simte ca am decis sa mut posturile mele despre cal­cu­la­toare pe the­scram­bled­bit, asa ca uneori chiar daca nu scriu cate o saptamana aici, tot nu uit complet sa scriu.

    De asemenea simt ca altfel ma apuc sa scriu ceva decat in iunie. La inceput imi era foarte greu sa scriu un post, tot rescriam frazele, sa sune corect, sa exprim bine ce vroiam sa zic. Acuma parca imi merge mai usor. Si sper ca asta ma va ajuta si la bac un pic, sa pot scrie mai usor un eseu de 2 pagini.

    Btw, am invatat o schema buna de marketing: daca pun la status texte gen "click pls - inca 23 de vizite pana la 2000" toata lumea sare pe blog. In 10 minute am avut 60 de views :))

    Sper ca va place sa imi cititi blogul si ca o sa mai veniti pe aici des. Pentru ca mie imi place sa scriu. Chiar daca uneori mi lene :)). Si va rog sa mai si comentati din cand in cand. Feedbackul citi­to­rilor este util, daca nu altfel, dar ca incurajare.