End of the month review

    A mai trecut o luna si am fost placut surprins de sta­tis­ti­cile blogului meu. Am reusit sa imi dobor recordul de views/luna, desi chiar nu ma asteptam si nu am facut mare reclama la blog cum am facut in octombrie. De asemenea, am fost surpins de posturile care au fost populare. Dar am reusit sa devin mai consecvent si am scris zilnic un post. Nu mai mult, nu mai putin. De vreo 3 ori mi s-a intamplat sa nu pot scrie intr-o zi, dar atunci am recuperat cat mai repede posibil.

    Am avut 1883 de views luna asta, cu 500 mai multe decat luna trecuta. Astfel am trecut de 5000 de views in total. Am scris doua posturi care au un numar mare de views: cel despre di­men­sion­al­i­tatea spatiului timp si cel cu nunta de aur a bunicilor. De primul nu ma mir chiar asa. A fost un post "bine scris", am citit mult ca sa il scriu, chiar am facut "research" si doar sa il inteleg, si apoi si mai mult pana sa il pot explica cat de cat. Dar de al doilea am fost surprins. Se pare ca multi oameni sunt totusi interesati de chestii legate de viata mea, pentru ca in 2 zile am facut la el 73 de views, pe cand la cel cu spatiu-timp in 3 saptamani abia am ajuns la 74. Too bad my life is not that in­ter­est­ing si nu prea am asa multe sa scriu despre mine :)). Dar voi incerca sa mai scriu cand se intampla ceva interesant in viata mea.

    Media viz­ita­to­rilor pe zi a fost de 63 luna aceasta, iar in general a crescut pana la 29 (imi va lua mult pana sa ies din gaura provocata de lenea din septembrie). Deviatia standard este de 30.92 (Wol­fra­mAl­pha rocks).

    Multi cauta blogul meu pe Google alaturi de "mesterul manole" :)). Dar parca sunt mai multe cautari "rel­e­van­te", care cauta anumite lucruri si ajung pe blogul meu.

    La referrers Facebook conduce detasat, avand vizitatori de acolo pentru fiecare post. Mai am cateva de la Yahoo Mail, dar nu stiu ce cauta alea acolo, ca nu am trimis nimanui mail. La outgoing clicks situatia nu s-a prea schimbat, nu am reusit sa cresc sem­ni­fica­tiv numarul de vizitatori al niciunui site :)).

    Referitor la posturi, am incercat sa fiu mai consecvent si sa imi dezvolt un stil propriu. Nu stiu cat de mult am reusit, probabil ca tot mai schimb stiluri uneori, dar mie mi se pare ca parca "invat" sa scriu parca. Sper sa ma ajute la bac asta :D De asemenea am incercat sa nu mai scriu posturi scurte doar de dragul de a posta, ci sa gasesc ceva unde pot sa scriu mai mult, ceva care chiar ii interesant. Asta voi trebuie sa decideti :D

    Btw, se pare ca tot scriu despre digrafuri latine, ca Zemanta in­tot­deau­na imi recomanda asta la taguri :))