Rapirea lui Mos Craciun de catre teroristi

    Rapirea lui Mos Craciun de catre teroristi

    Colegiul National "Octavian Goga" or­ga­nizeaza in fiecare an un concurs de impodobire a claselor dupa traditia mai multor tari, fiecare la alegerea unei clase. XII-A, fiind mai cu mot, nu ne-am ales si noi o tara normala, ci fix Irakul ne-a trebuit. Problema e ca Irak nu are Craciun. Ce sa facem atunci? Craciunul fortelor armate in Irak. Daca tot is acolo soldatii americani in Irak, sa isi aduca cineva aminte de ei. Si  de ce sunt acolo soldatii? Din cauza teror­is­tilor.

    Care anul acesta s-au decis sa il rapeasca pe Mos Craciun si sa ceara in schimbul lui 3 lucruri:

    1. Renuntarea la absente
    2. Renuntarea la uniforme
    3. 2 pufuleti

    Alaturi de acest video, teroristii au inmanat juriului o scrisoare scrisa cu litere (si cuvantul milioane) decupate din ziar, enumerand cerintele lor. Oare va indeplini domnul director cerintele lor?

    Vom afla... cand primesc pozele si videourile de la Claudiu si de la Radu

    Si un pic de making of:

    A doua scena, cea in care il lovesc teroristii pe Mosu peste fata am repetat-o de cele mai multe ori. Cred ca Yusuf si Ahmed greseau in­ten­tion­at, doar ca sa ii poata da inca o palma la Mosu. Am avut noroc ca ochelarii s-au rupt doar la ultima filmare :))

    In a treia scena Ahmed se tot prostea, nestiind cum sa imite gestul de facut pipi.

    Youtube ii super naspa pentru ca din cauza acelor 20 de secunde in care merge Jump Around in fundal zice ca fac Copyright in­frige­ment :|. Dar pe de alta parte, kudos la ce soft avansat de detectare audio au :D