Ultima zi de liceu...

    Ultima zi de liceu...

    Deja vu. Așa o semănat ultimul sunet de clopoțel de anul ăsta cu cel de anul trecut.... tot a trebuit să țin steagul școlii o oră, aceleași discursuri lungi și boring, dar poate de data aceasta am fost un pic mai atent la ele, mai ales că a trebuit să țin și eu unul. A, și am primit o mulțime de flori :)))

    Dimineață ne-au ținut un mic spectacol foarte fain cei din XI-A (seriously, it was awesome guys, thanks!!!). Mă rog, s-au luat un pic după noi cu poezia aia (noi am făcut asta anul trecut :>), dar au făcut-o mișto. Cântecelul pentru diru a fost cute și kudos for getting 4 in­stru­ments to play it on :)). Decorația clasei a fost super (cineva a avut răbdarea să facă o lebădă din origami pentru fiecare elev).

    Apoi a urmat ultima oră de dirigenție, când diru a făcut ultima oară prezența și a zis câteva vorbe bune despre fiecare elev. Iar unii completau de zor albumul di­rig­in­telui *whistles in­no­cent­ly*.

    Apoi a urmat plimbatul prin liceu, eu cu steagul școlii, iar Melitta cu cheia școlii. Stăm în curtea școlii și ascultăm vreo 10 discursuri, printre care și cel al primarului. Acesta se pare că e un artist („fru­musețea tul­bură­toare a ado­lescenței”) și învață engleză („finishul liceului”). Apoi țin și eu cândva un discurs generic, dar am reușit să nu citesc prea repede și să mă și uit din când în când la audiență \:D/.

    Me speaking

    Dup-aia primesc ceva diplome de onoare și de excelență, și, surpriză, și părinții mei primesc o diplomă pentru rezul­tatele copilului lor. That was really nice of them to give to them. Îi prima diplomă primită de mami de ani buni :))).

    Apoi a urmat tradițion­alul predat al steagului și al cheii. În final a fost ceva premiere a pro­fe­so­rilor maghiari care vor merge la cealaltă școală (Horváth János) din toamnă, deși nu am înțeles de ce s-a făcut asta acuma, și nu la sfârșitul școlii.

    Apoi am primit două brațe de flori and then home. Finally.

    Și cu asta s-a terminat o etapă importantă din viața mea. Cu ajutorul Domnului am terminat bine liceul. Sper să mă descurc la fel și la facultate.

    P.S: Și anul ăsta s-o stricat aerul condițion­at săptămâna asta =))