Sibiu, fosta capitală culturală europeană

    Ca aproape în fiecare an, și vara aceasta am venit la bunicii mei din Sibiu. Cum deja de 19 ani tot vin aici, I'm not really impressed by the city anymore (deși, da, probabil este printre cele mai bine amenajate orașe istorice din țară, maybe datorită primarului „sas” care este la al 3-lea mandat consecutiv).

    Anul acesta, fiind un blogger, am fost mai atent la ce este în jurul meu (și, în plus, căutam un rucsac pentru laptop, așa că și de-aia eram cu ochii în patru :D). În primul rând, Shopping City din Sibiu e im­pre­sio­n­ant. Cred că e mai mare decât Lotusul din Oradea acum câteva luni (pre-reparați­ile prelungite care vor mai ține mult și bine). Sunt vreo 3 seturi de fran­cize Cosmote, Vodafone și  Orange, așezate una lângă alta de fiecare dată (deși ­cunoșt­ințele vânză­toarelor în materie de smartphone-uri nu m-au im­pre­sion­at și nici etichetele tele­foanelor, care conțineau cele mai ne­folos­i­toare informații). Mă întreb dacă oare uneori își huiduiesc reciproc clienții? :D

    În schimb pe centru situația e inversă față de Oradea: puține magazine, iar cele prezente sunt nașpa. Dumbrava (complex comercial) e plină de chinezării. Crișul (complexul comercial) din Oradea are chestii mult mai normale. Pe pietonală era un magazin Leonardo mai mic decât cel care era în Marghita. Seriously?

    And now, for some fun bits in Sibiu found after a long walk on a hot day (este în munți, ar trebui să fie mai puțin cald aici!!!!):

    Missing zebra crossing
    Mă întreb oare câți oameni încalcă legea zilnic aici?

    Mai era un semafor funny, dar nu am reușit să îi fac poză, că nu știam cât timp va fi verde: numără­toarea pe roșu a decurs normal, dar când a venit timpul pentru „verde”, a făcut timeout: afișa doar „- -”.

    CIA hideout in Sibiu
    Langley, be more discrete next time
    Hai la murat în Grecia
    Avem de toate dar nu orice
    Bine de știut!
    Broken garbage can
    Exemplu de im­ple­mentare în real life a unei cozi (programare): Garbage In, Garbage Out