Recensământ

    După vreo 3 încercări (de care știu eu), în sfârșit a reușit să ne prindă acasă și pe mine și pe gazda mea un domn care face parte din Personalul pentru re­cen­sământ, re­spon­s­abil (cred) pentru blocul nostru. Și a ajuns tocmai când au venit „home supplies”, cu tot cu mami.

    Mi se pare că îi extrem de complicat formularul de recenzie. În cazul nostru au fost 4 tipuri de formulare de completat: „Locuință, Clădire”, „Gospodărie”, „Persoane” și ”Persoane Temporar Prezente”. Persoana care le completa nu prea știa ce face, pentru că se tot întreba „Aici ce să trec?”. A scris greșit numele gazdei.  Și tot consulta Manualul per­son­alu­lui de re­cen­sământ. Care probabil nu e prea clar, pentru că am fost trecuți ca două Gospodării (whatever that means) în apartament, dar trebuia să fim trecuți cu un anumit număr de ordine în apartament. Din cauza faptului că apăream fiecare cu „gospodărie” proprie, amândoi aveam numărul de ordine 1. I'm pretty sure that's wrong.

    Cea mai tare întrebare din toate ches­tionarele: „Folosiți internetul?”. Mai nou cu asta se măsoară nivelul de geekiness la oameni? Bine că nu au întrebat și pe ce rețele sociale aveți cont. Că îi spărgeam cu un chime.in :D

    Last nit-pick: la întrebarea „Ce cetățenie sunteți?”, bifează, conform bulet­inu­lui, că sunt Român. La întrebarea „Cărei etnii îi aparțin?”, domnul se uită în buletin și mă întreabă a doua oară dacă îs sigur, când îi zic că sunt Român. Asta un pic mi-a făcut să mi se seteze „racist” flags în cap.

    Anyway, acum știu că și eu contez. Și la anul va conta și votul meu. :D