Viață de student: desert

    De anul trecut am început să îi zic la mami să mă învețe să fac una-alta prin bucătărie, că mi-or prinde bine aceste cunoștințe la Cluj, ca student. La capitolul mâncăruri nu prea am trecut de nivelul cartofi pai, omletă, macaroane cu brânză (asta deja aici am „învățat”), dar la capitolul prăjituri stăteam un pic mai bine: cred că am făcut și ceva prăjitura cu două blaturi :> :>. Din păcate, unde stau nu am cuptor, așa că all those skills have been useless so far. :( Până acum trebuia să mă mulțumesc cu dulciuri mai „ele­mentare”: chestii gata făcute de la magazin, budincă (că se face pe aragaz), sau pachețele primite d-acas. Dar azi am avut o mică epifanie.

    Alaltăieri colegul de casă a luat un detergent de vase cu aromă de mere, ceea ce mi-a făcut poftă de fructe (nu știu cum de, că deobicei nu prea mănânc fructe :)) ), așă că am zis că o să îmi fac salată de fructe. Zis și făcut, ieri am mâncat o cină superbă: salată de fructe din mere, mineole (cred), banane, ananas, kiwi și frișcă.

    Azi am avut un drum prin Selgros cu un prieten, care este mai priceput decât mine în bucătărie, și mi-a recomandat rulouri de foietaj, pe care să le umplu apoi cu budincă. Imediat am luat un pachet.

    Când să le fac, am decis să combin toate cunoșt­ințele mele de făcut chestii dulci, for ex­tra awe­some­ness:  budincă + fructe + rulou + frișcă. Și a ieșit ceva...

    Rulou

    Something awesome ...awesome.

    Nyam, nyam, nyam. De ce nu m-am făcut bucătar?