50 de ani de casatorie

    50 de ani de casatorie

    Toata familia in fata bisericii baptiste din Misca

    Maine, 30 noiembrie, bunicii mei din Miscavor implinii 50 de ani de casatorie. Cu aceasta ocazie, in weekendul trecut au sarbatorit nunta de aur, deoarece aceasta a fost singura data potrivita pentru toti copiii, nepotii si pentru stranepoa­ta.

    Nunta de aur a bunicilor cred ca a fost mai mare decat nunta propriu-zisa :)). Au fost prezenti toti cei 14 de­scen­den­ti, impreuna cu familiile lor, in total 21. Pe langa aceasta au mai fost invitate si alte rude si pastorul baptist, in total peste 25 de persoane, cate au fost si la nunta lor originala.

    Sambata a fost doar o intalnire a familiei restranse, una din putinele ocazii cand suntem toti verisorii la un loc. In ultimii 2 ani asta s-a intamplat doar la nunti, in rest in­tot­deau­na se gaseste careva mai cu mot (sau cu rasta) sa lipseasca :)). A fost o ocazie buna "to catch up" cu unii din verisori, iar pentru tati o ocazie buna sa mai vorbeasca cu fratii lui, care sunt plecati care pe unde: unul sta in Cegled, Ungaria, altul in Targu Sacuiesc, iar sora sa sta in Ip.

    Masa tra­di­tion­ala a fost impartita in doua: sarmalele, care nu pot lipsi de la o nunta, au fost sambata, langa mici si colaci, iar supa de pui si pireul cu pulpa de pui au fost duminica. Tot duminica a fost si un ditamai tort cu martipan, de care cred ca nici nu exista pe vremea cand s-au casatorit bunicii,  acum 50 de ani. Dar cea mai buna prajitura a fost "somloi galuska" (hungarian trifle)care a fost super yummy :D

    Bunicii cu cei 4 copiii

    Din partea familiei, bunicii au primit un buchet mare cu 15 trandafiri si o pereche de verighete.

    Tati pune verigheta pe degetul bunicii mele

    Duminica, in pauzele dintre mese, m-am bagat la un Worms Reloaded cu un verisor:D

    Me with a baby. What's it doing there? :-??

    Toata lumea se juca cu stranepoa­ta si vroia s-o tina in brate, si tati mi-a pasat-o si mie. Mie! Fan number 1 of babies. But at least she has pretty eyes. Si o stat linistita la mine in brate :D. Apoi i-am sugerat fin sa mearga la urmatorul :D

    Multumesc lui Dumnezeu pentru familia frumoasa in care m-am nascut si multumesc pentru toate binecu­van­tar­ile pe care ni le-a dat.