Ultima teză...

    Azi am dat ultima teză din viața mea. După o serie „o­bosi­toare”, marți la română, miercuri la matematică, am ajuns într-un final și la teza mea favorită: fizică. Așa de dor o să îmi fie de emoțiile dinainte tezei. NOT.

    La teza la română m-am descurcat remarcabil de bine. Am înțeles câte ceva din ideea poetică a poeziei de la prima parte, așa că am putut răspunde la toate ex­er­ciți­ile. Partea a doua a fost ceva despre frică și teamă. Piece of cake. Am terminat cu primele două părți într-o oră. Iar la partea a treia a fost viziunea lui Nichita Stănescu asupra lumii. „Către Galateea” o știam cel mai bine, așa că win for me.

    La matematică am primit modelul de variantă de anul acesta, pe care, atunci când l-am văzut prima oară, în 10 minute l-am făcut de 8, fără foaie. Acum am avut 2 ore și foi la dispoziție. Și știam teorema lui Rolle :">.

    Proful de fizică a fost singurul care nu ne-a dat variantă de ba­calau­re­at, ci ne-a dat ca la fiecare altă teză: probleme de la materia de clasă :|. De parcă cineva îi interesat de fizica nucleului, la care 99% din problemele pe care le-am văzut se rezolvă la fel. Deși nu pot să zic că am văzut multe probleme :">.

    Anyway, I'm glad I'm over this stressful stage of my life. I'm sure there will be plenty of others. Most even more stressful. Un­for­tu­nate­ly, until I am through with the ba­calau­re­at, I can't use the following command on my brain:

    find . -name 'romana' -print0 | rm -f