Curățenie pre-facultate

    Azi, într-un moment care nu se repetă prea des, m-am apucat să fac curățenie printre diplomele de la concursuri. Și între toate mapele, revistele și cărțile pe care le-am primit. Că toate erau în aceeași plasă. Rezultatul final? Jumate am aruncat. Dar tot a mai rămas:

    Colectia de diplome

    Înainte să se sperie cineva de câte diplome am, jumate din ele sunt diplome de par­tic­i­pare și un sfert sunt de la concursuri... mai puțin importante :D. Și am și diplome din clasa a II-a, de la Cangurul :))). Și am vreo 4 diplome pe care mi scris greșit numele (cea mai gravă eroare este Lorand) X(.

    După ce am aranjat diplomele, am zis să mai arunc și din CD-uri, că sigur multe nu mai trebuie/nu mai merg. Am aruncat vreo două treimi din CDurile din casă:

    CDuri aruncate

    Printre acele CDuri, ma­jori­tatea sunt dis­tribuți­ile de Linux fără număr, descărcate de tati. Are acolo cam tot ce vă puteți imagina, inclusiv un snapshot după fiecare versiune de Knoppix: 3.3, 3.8.1, 4, 4.5, 5, 6. Desigur, nu s-a despărțit de toate, pentru că mai crede că o să aibă ocazia vreodată să le bage în calculator: să ridice mâna sus cine a auzit de Protext. 1-2 persoane? Nu cumva ați googălit acuma repede? D-apoi cine l-o folosit? Not my dad, that's for sure!

    Să o vedeți pe mami ce bucuroasă era că am scăpat de „lomurile” ălea din casă... numa' de aș mai arunca și din cărți tot atâtea (la bunici nu mai pot duce că a umplut tati o cameră cu ele).