Pregătire pentru facultate: part two

    Pregătire pentru facultate: part two

    Am început cu făcutul de ordine. Următorul pas în antre­na­men­tul psihic, mental (care stă pe loc până nu termin Deus Ex: Human Rev­o­lu­tions) și fizic a fost scosul bicicletei părăsite în uscătoria blocului. Ultima oară am folosit-o anul trecut, o singură dată, iar înainte de aia... cred că a fost în generală. So, you can imagine where cycling ranks on my favorite sports list. Dar, cum Clujul este mare, mi s-a recomandat ca mijloc de transport superb bicicleta, și am zis să încerc să îmi intru în formă înainte de facultate.

    Concluzii:

    1. Rezistența mea fizică este muuult mai slabă decât mă așteptam.
    2. I pity my programmer hiney and legs on the hills of Cluj. Dacă așa     m-am obosit pe drumul relativ drept până la Chiribiș și înapoi...
    3. Unii șoferi au probleme grave. Un deștept a trecut la vreo 20 cm de     tati. :| Nu își dau seama șoferii că pe drumul superb dintre     Marghita și Chiribiș, care este mărginit de gropi și dealuri locale,     cu un pic de vânt de la o mașină care trece iute pe lângă tine, cât     de ușor e să cauzeze un accident bi­ci­cliștilor?

    But, not all is bad. Îi plăcut să mergi în jos pe un deal, să simți cum îți suflă vântul în față și să privești apusul de soare cu ochii semi-închiși. Și bănuiesc că dacă mai fac câteva drumuri și dacă îmi reglez mai bine șaua, o să devină și mai plăcut totul. :D De asemenea, nu o să am probleme cu adormitul deseară :)))