Personal update

    Definiția originală a blogului este „personal journal published on the World Wide Web”. Pe blogul acesta printre altele și eu vroiam să public și lucruri personale, dar în ultima vreme... nu mi-a prea ieșit. Ultimele 8 posturi toate sunt despre in­for­mat­ică, fizică, statistică sau orarul de la facultate. Toate lucruri foarte in­tere­sante și nu îmi pare rău că le-am postat, dar cum mai mulți prieteni din Marghita mi-au zis că „nu am intrat de ... pe blogul tău” sau că „intru pe blogul tău doar să îți fac vizite și când văd că ultimul post este despre ... dau click pe X”, am decis să încerc să mai scot ceva posturi mai... in­tere­sante pentru publicul general.

    Ce ocazie mai bună pentru aceasta decât revenitul la Cluj? :D După două săptămâni petrecute în căldurile din Marghita (și acuma îi cu 3 grade mai cald acolo decât în Cluj), vederea muntelui de zăpadă din jurul blocului e slightly dis­con­cert­ing. Și parcă s-au înmulțit gropile pe strada mea. Nici nu mai știu unde sunt drumurile mai rele: în Marghita, unde din cauza re­abil­itării rețelei de apă (read: distrus drum, săpat până la 6m adâncime, ocolit conductele și țevile cu RDS, gaz, telefon, elec­tric­i­tate, canalizare) starea drumurilor este... că nu prea mai există, sau aici, unde... mașina intră în rezonanță cu gropile dacă mergi cu 30 km/h. *physic­s*Pre­supunând un diametru mediu de vreo 20 cm pentru gropi și 10 cm între gropi, asta înseamnă o lungime de undă de 30cm, o periodă de 36 de milise­cunde, deci o frecvență de aprox­i­ma­tiv 28 Hz (pre­supunând oscilații armonice fără frecări, alea alea) *end­physic­s* . Crappy concrete slab road. Așa că dragi colegi, prieteni etc. cu care o să mă întâlnesc până nu se uscă drumurile: vă rog nu vă uitați mai jos de genunchii mei.

    Vacanța a trecut... încet. În mare am făcut aceleași chestii ca în timpul școlii: programat, cu câteva pauze de catching up with friends.  Și două seriale. Și vreo 2 filme. Din ceva motiv nu prea mai am chef de filme :-? Puține reușesc să mă captiveze. Despre acestea voi încerca să scriu câte un post. Și despre unul din seriale :D. Și în mod interesant, jocurile nu mă mai pasionează nici atât. Am încercat să joc Heroes of Might and Magic 6. Jocul în sine e fain, dar la prima campanie, prima hartă deja am început să mă plictisesc, iar la a doua am zis deja că this is a compleeete waste of time. Dar las', vine și vremea jocurilor... peste 10 zile apare Mass Effect 3 :X :X :X Ce fain ar fi ca unul din baloanele lansate de BioWare să ajungă la mine...

    Mai țineți minte că mi-am șters contul de Facebook acum o lună jumate? Ma­jori­tatea dintre voi nu, pentru că de prea multe ori mi s-a zis că „Nu ai văzut pozele/videoruile/sta­tusurile ce le-am pus pe Facebook?” sau am primit linkuri către chestii de pe Facebook.  Anyway, vreau să vă anunț că mă simt cât se poate de bine și nu îi duc lipsa deloc. O singură dată am fost tentat să intru pe Facebook, ca să caut pe don'șoara care a lăsat mai multe comenturi pe blogul meu (să asociez și o față numelui și adresei de email). Am găsit-o altundeva până la urmă :D

    Eu personal abia aștept noul semestru. Din câte am văzut pe orarul provizoriu, un singur profesor l-am mai avut și anul trecut. Acest orar este cam nașpa: de 3 ori aș avea ore până la 8, și joi aș avea ore doar de la 6-8. Cine are chef să meargă la facultate la un laborator seara la ora aia? Un plus al orarului: nu am ore la FSEGA, nu trebuie să merg așa departe. Un punct minus: nu am ore la FSEGA, nu o să mai pot îmbina necesarul cu „utilul” mergând la Iulius (sau la mâncat de clătite ;;) ).  Dar sper că orarul mi se va schimba înspre bine (trebuie să se schimbe, cel puțin un pic, că erau câteva locuri în care nu se potriveau orele).

    Well, sper că acest update i-a satisfăcut pe cei curioși și că aceștia vor continua să îmi mai citească blogul :D. Deși, dacă îmi ies planurile așa cum sper eu, o să urmeze muuuulte posturi despre programare (mai ales HTML5 și CSS3).

    Ia ghici ce „cadou” mă aștepta pe balcon când am venit la Cluj:

    Cadou

    Ain't it cute?

    P.S: La mulți ani Sorina (cu o zi întârziere) și Miha (cu o întârziere un pic mai mare :"> ) !

    P.P.S: A început să ningă :-S. Și încă destul de bine. Mi-o trebuit mie să mă plâng pe blog că îi mai rece aici :|