NaBloPoMo recap

    A trecut și luna noiembrie și cu asta NaBloPoMo. Nu am reușit să scriu în fiecare zi, nu am reușit să scriu nici măcar în jumătate din zile (am scris 13 posturi în Noiembrie), dar totuși sunt mulțumit de cât am reușit să fac. Având în vedere că în octombrie nu am scris nici un post, în septembrie doar 2, în august și iulie doar câte unul, 13 reprezintă o creștere spec­tac­u­lară :D (media lunară a crescut cu 1200% față de cele 4 luni anterioare :D )

    Numărul de vizite mi-a crescut și el. Am reușit să ajung peste 400 într-o zi (nu credeam că așa mulți oameni sunt interesați de aventurile mele cu Studcard și BT:))) Numărul de vizite în medie a fost 129, cu mai mult decât dublu față de cât am avut în lunile anterioare.

    Cele mai populare posturi au fost cel despre concurs (mi-a făcut și tati reclamă :D), cel despre Studcard și cel cu rețele neurale în Python(mind blown, trebuie să mai scriu pe tema asta).

    Am avut 57 de commenturi (încerc să răspund la fiecare comentariu, așa că vreo 27 au fost scrise de voi) în luna noiembrie (față de unul singur în octombrie :">).

    Sper că voi reuși și în continuare să scriu posturi cât mai des. În ur­mă­toarele două luni sper să fiu un pic mai lejer și să am mai mult timp să mă ocup de blog.

    P.S. Ce bine îi că am blog. Am ajuns să devin propria mea referință pentru unele chestii. Nu trebuie să am ceva fișier undeva pe harddrive, pe care să nu îl găsesc niciodată, și în care să îmi notez comenzi utile, ci e destul să caut pe google „rolisz dosbox” ca să găsesc cum se face mounting la un folder în Dosbox, „rolisz asm” ca să îmi găsesc tu­to­ri­alele făcute pentru colegi în primul an de facultate și să îmi aduc aminte de limbajul assembly (pentru cursul de com­pi­la­toare), „rolisz vcvarsall” când trebuie să compilez ceva cu un script care știe doar de Visual Studio-uri mai vechi :D